Ο Charlie και το εργοστάσιο της Apple

Η Apple είναι από τις κυρίαρχες εταιρείες της αγοράς όσον αφορά τις φορητές συσκευές αναπαραγωγής video και ήχου και τα κινητά τηλέφωνα. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα προϊόντα της Apple τόσο ξεχωριστά; Στο CollegeHumor, στην προσπάθεια να απαντήσουν, σκέφτηκαν να παραλληλίσουν την Apple και τον Steve Jobs με την ταινία Charlie and the Chocolate Factory, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν το παρακάτω video.

Στο video αυτό πρωταγωνιστής είναι ποιος άλλος, από τον Steve Jobs. Ο Steve είναι ο οικοδεσπότης που καλεί 5 παιδιά μέσα στο εργοστάσιο της Apple για να δουν από κοντά τι διαφοροποιεί την Apple από τις υπόλοιπες εταιρείες. Εκεί βλέπουμε MacBook, που είναι ελαφρύτερα και από τον αέρα, iPhone 5-βατόμουρα και πολλά άλλα. Συμμετέχει και ο Bill Gates ως guest star, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει γιατί το Zune δεν είναι τόσο επιτυχημένο όσο το iPod.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Apple είναι τόσο ελκυστική στο κοινό, ενώ πολλές άλλες εταιρείες δημιουργούν προϊόντα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, άλλες φορές χειρότερα ή άλλες καλύτερα; Η απάντηση στο παρακάτω video...

[credit @dim_gkatz]

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.