Triple Flip Concept με Windows Phone 7: WOW!

Triple Flip Concept

Η Microsoft έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου με τα Windows Phone 7. Αποφάσισε να εγκαταλείψει τα απαρχαιωμένα Windows Mobile 6.5 και τα 7 είναι ένα λειτουργικό που φτιάχτηκε from scratch. Οι άνθρωποι της Microsoft έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους και όλοι όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει, μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Το μοναδικό "πρόβλημα" που υπάρχει είναι η έλλειψη ενός τηλεφώνου που πραγματικά θα άφηνε τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα.

Ίσως αυτό το τηλέφωνο να είναι το πρώτο κινητό της Nokia με Windows Phone 7. Ή, ακόμα καλύτερα, αυτό θα είναι το concept που ακολουθεί. Θα σας πω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία αλλά σίγουρα αξίζει να δείτε το video για να καταλάβετε πόσο εντυπωσιακή δουλειά έχει γίνει από τους ανθρώπους της SchultzeWORKS. Qwerty και on-screen πληκτρολόγιο, ηλιακά φορτιζόμενες μπαταρίες, πλήκτρα για gaming, οθόνης αφής, δυνατότητα στήριξης χωρίς την ύπαρξη κάποιας βάσης, φυσικά HDMI έξοδος ενώ η οθόνη προστατεύεται από το κινητό τηλέφωνο.


Προσωπικά, το βρήκα υπέροχο και με εντυπωσίασε ο σχεδιασμός του και τα features του. Δεν ξέρω αν θα με βόλευε να το χρησιμοποιώ αλλά σίγουρα έχει το "wow factor". Εσείς τι πιστεύετε? Θα αλλάζατε το κινητό σας με αυτό?

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.