Η Lady GaGa δωρίζει 1.5 εκατομμύριο δολάρια στα θύματα του tsunami μέσω της Zynga

Lady GaGa

Η Lady GaGa είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες καλλιτεχνικές προσωπικότητες παγκοσμίως. Προκαλεί την κοινή γνώμη σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Ακόμα, είναι μία καλλιτέχνις που λατρεύει την τεχνολογία και προσπαθεί να την εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Εχθές, η Αμερικανίδα έδειξε και την φιλανθρωπική της πλευρά καθώς δώρισε 1.5 εκατομμύριο δολάρια στα θύματα του tsunami στην Ιαπωνία. Μάλιστα, μεγάλο μέρος της δωρεάς έγινε μέσω της Zynga, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από τα πιο γνωστά παιχνίδια του Facebook.

Πέρα από την ανθρωπιστική πλευρά της πράξης, αξίζει να δούμε τα παράπλευρα οφέλη που έχει αυτή η κίνηση καθώς και τα 2 brand names βγήκαν οφελημένα, και η Lady GaGa και η Zynga. Η εταιρία από το San Francisco, παρόλο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, πραγματοποιεί ένα τεράστιο άνοιγμα σε ένα πιο mainstream κοινό μέσω της Lady GaGa. Αυτή, με την σειρά της, "εκμεταλλεύεται" την δύναμη και την επιρροή που έχει η Zynga ανάμεσα στους απανταχού geeks και προσπαθεί να τους υπενθυμίσει την ύπαρξη της.

Βέβαια, μπορεί απλά να έτυχε να γίνει η δωρεά μέσω της Zynga και τα παραπάνω να είναι απλά η αναμενόμενη παραφιλολογία. Εσείς τι πιστεύετε? Αγνές προθέσεις ή ένα καλοστημένο marketing trick?

[via] [photo via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.