Το Sony PlayStation 2 θα μείνει κοντά μας για καιρό ακόμα

Τι κι αν το PlayStation 2 είναι στην αγορά εδώ και μία δεκαετία περίπου; Αυτό, συνεχίζει να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους της Sony, φέρνοντας αρκετά έσοδα ακόμα και τώρα.

Πρόσφατα, ο John Koller, ένας από τους διεθυντές μάρκετινγκ, της Sony Computer Entertainment America μίλησε για το μέλλον της εταιρίας και τα σχέδια της. Κάποια από αυτά περιελάμβαναν 3D gaming και τα επερχόμενα νέα παιχνίδια για το PlayStation Move. Όμως πρόσθεσε πως η Sony δεν θα ξεγράψει το παρελθόν, εννοώντας το PS2, σημειώνοντας πως η κονσόλα ακόμα "τα καταφέρνει καλά".

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να παρατηρήσετε τις πωλήσεις των XBox 360, PS3, Wii και PS2. Προφανώς, συγκρίνοντας το PS2 με τις υπόλοιπες 3 κονσόλες, η διαφορά είναι σημαντική. Εδώ όμως, πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι διόλου εύκολο το επίτευγμα της παιχνιδομηχανής της Sony. Αυτό συμβαίνει διότι με την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας, μετά το πέρας λίγων χρόνων από την κυκλοφορία της κάθε κονσόλας, αυτή κοντεύει να θεωρηθεί ξεπερασμένη... πόσο αν μιλάμε για 11 χρόνια μετά!

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι νέοι τίτλοι που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό για το PS2 είναι ελάχιστοι. Στη χώρα μας, το PS2 πωλείται από 90 έως 100 ευρώ, ποσό που όπως φαίνεται, συνεχίζει να τραβάει τον κόσμο. Η Sony αναμένεται πως θα συνεχίσει να διαθέτει και να υποστηρίζει την κονσόλα τουλάχιστον για τον χρόνο που διανύουμε.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.