Troktiko, ακόμα μία επιστροφή

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς. Απ' ότι φαίνεται, η παραπάνω φράση ισχύει απόλυτα και αυτός είναι ο λόγος που το Ελληνικό διαδίκτυο έχει.. γεμίσει με sites παρόμοια με το troktiko. Πάρα πολλές δημοσιεύσεις σε καθημερινή βάση, σχεδόν κανένας έλεγχος πηγών και πηχαίοι τίτλοι. Μέσα σε αυτή την πλημμύρα ειδήσεων υπάρχουν και κάποιες που είναι πραγματικά σημαντικές αλλά επειδή συνήθως δημοσιεύονται χωρίς να αναφέρεται η πηγή του νέου και το όνομα του δημοσιογράφου, δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε κάποιους να δημιουργήσουν το troktiko.eu.

Το design του νέου αυτού site, είναι ίδιο με του original ενώ οι αναρτήσεις ξεκίνησαν εχθές το μεσημέρι με πρώτο θέμα, τι άλλο, την υπόθεση της Siemens. Το ποιος βρίσκεται από πίσω, δεν νομίζω ότι θα το μάθουμε ποτέ και θα αναπτυχθεί μία παραφιλολογία αν πρόκειται για τους συντελεστές του αυθεντικού troktiko ή κάποιους που απλά αντέγραψαν ολοκληρωτικά την ιδέα για οικονομικούς λόγους.

Παρακολουθώντας το ύφος των δημοσιεύσεων αυτής της πρώτης μέρας, δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει το troktiko.eu μία αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης. Ελπίζω να με διαψεύσουν πάντως οι συντελεστές του..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.