Φήμες: Το iPad της Apple jailbroken πριν καν βγει στην αγορά;

Από ότι φαίνεται το iPad της Apple έγινε hacked ή jailbroken πριν καν βγει στην αγορά (3 Απριλίου). Βέβαια αυτά είναι τα λόγια του διάσημου χάκερ George Hotz και τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί μέχρι να βγει το iPad στην αγορά. Ο Hotz είναι ο hacker που βρίσκεται πίσω από το blackra1n software, το οποίο με ένα click “ξεκλειδώνει” το iPhone και επιτρέπει στο χρήστη του να συνδεθεί σε όποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας θέλει και να εγκαταστήσεις “σπασμένες” εφαρμογές. Ακόμη ο Hotz είναι ο hacker που υποστηρίζει ότι έχει καταφέρει να “χακάρει” το PS3, αν και η αλήθεια είναι ότι οι χρήστες του δε μπορούν ακόμα να παίζουν σπασμένα παιχνίδια.

Ο Hotz λοιπόν πιστεύει ότι το blackra1n δεν θα έχει λογικά κανένα πρόβλημα να κάνει jailbreak στο iPad, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του για να δούμε αν η Apple κατάφερε τελικά να εμποδίσει το blackra1n ή όχι.

[via] [via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Φήμες: Το iPad της Apple jailbroken πριν καν βγει στην αγορά;”

  1. Ο/Η jimkog λέει:

    αυτος ο geohot κανει θαυματα!!! και στο iphone/ipod και στο Playstation 3!!

  2. [...] είμαι σίγουρος αν το iPad έγινε Jailbreak πριν καν κυκλοφορήσει, αλλά σίγουρα έγινε τώρα. Όπως θα δείτε και στο [...]