Facebook: Η ταινία

fbmovie

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Facebook, γύρω στο 1,5 εκατομμύριο εκ τον οποίων Έλληνες, αλλά αυτό τι σημαίνει; Μπορεί το Facebook να γίνει μια ταινία η οποία θα σπάσει τα ταμεία; Η Columbia Pictures πιστεύει πως ναι, καθώς συνεχίζει τα σχέδια της στο να φέρει το γνωστό social network στην μεγάλη οθόνη.

Η ταινία η οποία θα έχει τίτλο "The Social Network" πρόκειται να αρχίσει η παραγωγή της μέσα στο έτος, και η Columbia βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σκηνοθέτη David Fincher, σκηνοθέτη της ταινίας Η απίστευτη ιστορία του Benjamin Button . Παραγωγοί είναι οι Scott Rudin και Michael De Luca, με σενάριο του Aaron Sorkin.

Η ταινία θα λέει την ιστορία του ιδρυτή της, Mark Zuckerberg και πως ξεκίνησε το Facebook από ένα δωμάτιο στο Harvard και κατάφερε να γίνει το ποιο γνωστό social network site.

Πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία μια τέτοια ταινία; Εγώ πάντως αναμένω το Twitter στην μεγάλη οθόνη!

[via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Facebook: Η ταινία”

  1. Ο/Η Ventrix λέει:

    Αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον!

  2. Ο/Η Ioannis Karavas λέει:

    Σίγουρα.. αλλά δε με βλέπω να τρέχω να πληρώσω το εισιτήριο του κινηματογράφου να πω την αλήθεια!

  3. Ο/Η Anestis Chatzidiakos λέει:

    Αν και όντως θα έχει ενδιαφέρον, μήπως είναι νωρίς για μια τέτοια ταινία; ΟΚ σίγουρα ο Zuckerberg έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, όμως δεν θυμάμαι κάποια ταινία για τον Jobs ή τον Gates, που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα.

  4. Ο/Η Ioannis Karavas λέει:

    Το θέμα Ανέστη νομίζω ότι είναι ο κοινωνικός αντίκτυπος και όχι ο τεχνολογικός ή επιστημονικός. Βλέπεις ο Jobs ή ο Gates μπορεί να πρόσφεραν πάρα πολλά αλλά ο κόσμος δεν νοιώθει πως άλλαξαν την ζωή τους εξαιτίας τους. Το facebook έχει σίγουρα αλλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων, άλλων προς το καλό και άλλων προς το κακό. Το θέμα είναι ότι η ταινία μάλλον προσπαθεί να περάσει την όλη ιδέα των social network/media μέσω της μεγάλης οθόνης. Οπότε το πρόσωπο του Zuckerberg είναι εκεί για να περάσει απλά το μήνυμα. (και να προσθέσει και λίγο στόρυ!)

  5. Ο/Η KikoLtd λέει:

    Θα είναι πολύ ενδιαφέρον βέβαια! Προσωπικά με ενδιαφέρει να δώ πώς ξεκίνησε και έχω ψάξει πολλές φορές σε ιστοσελίδες να μάθω την ιστορία του. Πού να ήξερε ο πιτσιρικάς όταν ήταν 17 χρονών ότι μετά από πολύ λίγα χρόνια θα ήταν ο πιό πλούσιος νέος του κόσμου και ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου σάιτ!