Vizio: Τηλεόρασεις με Widgets,Twitter,Facebook και Flickr!

vizio_internet-apps

Η Vizio ανεβάζει τον πήχη προσθέτοντάς στην νέα σειρά HD τηλεοράσεων της διαδικτυακές εφαρμογές και την δυνατότητα να παίζουν streaming video. Με λίγα λόγια με μια τέτοια κίνηση η Vizio πιθανό να γίνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε σχέση με άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες ή εταιρίες.

Εάν και δεν πρόκειται για μια μεγάλη εταιρία όπως είναι η LG ή  η Sony όσο αφορά τις τηλεοράσεις...οι δυνατότητες που θα προσφέρει είναι τόσο μοναδικές που σίγουρα μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους που πληρώνουν συνδρομητικές υπηρεσίες να το ξανασκεφτούν. Οι κάτοχοι των νέων τηλεοράσεων θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις streaming υπηρεσίες των Revision3, Showtime και pandora δωρεάν καθώς και τις συνδρομητικές υπηρεσίες των Vudu, Netflix, Blockbuster OnDemand, Amazon Video On Demand και Rhapsody. Επίσης, προσφέρουν και την δυνατότητα χρήσης του Facebook, Twitter, Flickr και την εμφάνιση Yahoo Widgets.

vizio-remote

Όπως βλέπετε παραπάνω η χρήση των υπηρεσιών δεν θα είναι τόσο δύσκολη καθώς το τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων θα χρησιμοποιεί bluetooth και θα έχει slide-out πληκτρολόγιο.

Σίγουρα καλά νέα για την Αμερική αλλά από όσο γνωρίζω η Vizio δεν φέρνει προϊόντα της στην Ευρώπη ... πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Τουλάχιστον μια τέτοια κίνηση θα "ενεργοποιήσει" τις μεγάλες εταιρίες.

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία η εταιρία δεν μας αναφέρει όπως το τι λογισμικό θα χρησιμοποιήσει. Προσωπικά πιστεύω πως μάλλον θα κινηθεί προς την πλευρά της Microsoft (λόγω Yahoo Widgets), αλλά είναι πιθανή και η χρήση κάποιου "πειραγμένου" linux. Προς το παρών θα συνεχίσω να κάνω όλα όσα θέλει να προσφέρει η Vizio, στην δική μου τηλεόραση με ένα απλό HTPC.

[ via]

Σχολιάστε >
13 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.