FLEPia: Ο ανταγωνιστής του Kindle απο τη Fujitsu

Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες βιβλίων έχουν κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες, ειδικά στο Amazon οι πωλήσεις του Kindle παραμένουν ακόμα σταθερές. Μήπως όμως θα θέλατε λίγο χρώμα στον reader σας; Αν ναι, τότε η Fujitsu έχει τη λύση για εσάς, αρκεί να βάλετε το χέρι λίγο βαθιά στη τσέπη.

Το FLEPia είναι ένας eBook Reader 8 ίντσες που θα βγει στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα στη τιμή των $1000. Ο συγκεκριμένος reader έχει μία οθόνη αφής με low-powered τεχνολογία και μπορεί να δείξει μέχρι 260.000 χρώματα.

Ακόμη διαθέτει μία SD μνήμη με χωρητικότητα 4GB, η οποία μπορεί να χωρέσει περίπου 5000 βιβλία. Επιπλέον μπορείτε να συνδεθείτε κατευθείαν στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε απευθείας όποιο βιβλίο θέλετε, καθώς διαθέτει 802.11b/g Wi-Fi και Bluetooth. Το λειτουργικό σύστημα που τρέχει είναι Windows CE 5.0 και ακούγεται ότι η αυτονομία αγγίζει τις 40 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Είναι μία εξαιρετική συσκευή αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα πουλήσει, καθώς η σχέση τιμής-απόδοσης είναι αρκετά μικρή. Αρκεί να σκεφτείτε ότι πλέον με λιγότερο από $1000 μπορείτε να αγοράσετε ένα laptop που να κάνει πολλά περισσότερα από έναν απλό e-book reader.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “FLEPia: Ο ανταγωνιστής του Kindle απο τη Fujitsu”

  1. Ο/Η winbgr λέει:

    σε αυτες τις διαστασεις υπαρχουν laptop που οχι μονο κανουν παρα πολλα αλλα κανουν τα παντα...
    και αντικαθιστουν 100 τετοια ...

    "με χωρητικότητα 4GB" αστεια χωριτηκοτητα...
    το μονο καλο οι ωρες (40) αλλα σε κανενα χρονο θα βγουν οι νεες μπαταριες που θα καλυψουν την διαφορα...

    δεν ξερω στα ζχολια ποσο χρησιμο θα ηταν...
    κατι τετοιο δεν προτεινε και ο Γ Παπανδρεου για τα σχολεια ,θελοντας φυσικα να το παιξει προδευτικος...