Απογοητευτικό τελευταίο MacWorld για την Apple

H δημοφιλής φράση του Steve Jobs "one more thing", που συνήθως ακουγόταν από τα χείλη του πριν ανακοινώσει κάτι καινούργιο, όπως έκανε παλαιότερα με το iMac, το iPod και το iPhone, ήταν σίγουρο ότι δεν θα ακουγόταν, από την στιγμή που ο CEO της Apple ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στο MacWorld 2009, για λόγους υγείας. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό ώστε το κλίμα στην καθιερωμένη ομιλία να είναι βαρύ, καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους συνήθιζαν να βρίσκονται εκεί απλά για να ακούνε τον Jobs, άλλα η απογοήτεση δεν ήταν η μοναδική.

Ο αντιπρόεδρος marketing της Apple,  Phil Schiller, τον αντικατέστησε, σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησε να τον μιμηθεί, άλλα δυστυχώς για τους φαν της Apple δεν ανακοίνωσε και κάτι καινούριο. Περιορίστηκε στην ανακοίνωση αναβαθμίσεων σε υπάρχουσες συσκευές και εφαρμογές, όπως το MacBook Pro, και του ότι το συγκεκριμένο MacWorld ήταν το τελευταίο για την εταιρεία.

Δημοσιογράφοι που κάλυψαν το γεγονός, μερικοί από τους οποίους κλείνουν δύο δεκαετίες κάλυψης του MacWorld, δήλωσαν πως φέτος ήταν μακράν η χειρότερη χρονιά, φτάνοντας στο σημείο να παραδεχτούν ότι... βαρέθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Οι περισσότεροι ωστόσο συμφώνησαν ότι το MacWorld χωρίς την Apple θα είναι διαφορετικό, και προφανώς εννοούν προς το χειρότερο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.