Ανανεωμένο 17-inch MacBook Pro

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι λίγους μήνες μετά την ανανέωση των εκδόσεων MacBook Pro 15 ιντσών και MacBook 13 ιντσών, θα ερχόταν παρόμοια ανακοίνωση και για την έκδοση των 17 ιντσών. Ο Philip Schiller παρουσίασε χθες στο Σαν Φρανσίσκο τις αλλαγές αυτές, που δεν περιορίζονται στην εξωτερική εμφάνιση, άλλα είναι και ουσιαστικές, με ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πλέον το MacBook Pro των 17 ιντσών διαθέτει επεξεργαστή Core 2 Duo, που τρέχει στα 2.66GH, ενώ η μεγαλύτερη βελτίωση βρίσκεται στην μπαταρία, με την Apple να υποστηρίζει ότι διαρκεί 7 ώρες με χρήση απαιτητική σε γραφικά και 8 ώρες με λιγότερη απαιτητική χρήση. Όμως αυτό έχει και τα μειονεκτήματά του, καθώς για να "χωρέσει" η εταιρεία την μπαταρία στο laptop την ενσωμάτωσε σε αυτό. Έτσι ακόμα κι αν ο χρόνος ζωής της έχει εκτιμηθεί στα 5 χρόνια, σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να στείλετε ολόκληρο το laptop σας στην εταιρεία για την επισκευή ή αντικατάστασή της, που κοστίζει γύρω στα 180 δολάρια.

Το νέο 17-inch MacBook Pro θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα στα 2799 δολάρια.

Όλα αυτά ανακοινώθηκαν στο MacWorld, όπου στην σκιά της απουσίας του Jobs τίποτα καινούριο δεν αποκαλύφθηκε, πέρα από κάποια upgrades. Το κλίμα μάλιστα έγινε ακόμα πιο βαρύ όταν η Apple ανακοίνωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο MacWorld.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.