O Steve Jobs παραδέχεται τα προβλήματα υγείας

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο Steve Jobs, που δεν είναι άλλος από το μεγάλο κεφάλι της Apple, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, από την στιγμή που έχει προσβληθεί από καρκίνο. Μια ορμονική διαταραχή "κλέβει" από τον οργανισμό του τις πρωτείνες, που του είναι απαραίτητες ώστε να διατηρηθεί και γι' αυτόν τον λόγο φαίνεται και αδυνατισμένος στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις.

Ο καρκίνος στο πάγκρεας διαγνώστηκε το 2004 και από τότε άρχισε μια σειρά φημών για την υγεία του. Ο ίδιος με το θάρρος που πάντα τον διέκρινε παραδέχτηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Αυτό όμως δεν τον κράτησε μακριά από την αγαπημένη του Apple. Γιατί μπορεί να μην εμφανιστεί στο επερχόμενο Macworld στο Σαν Φρανσίσκο, άλλα όπως ο ίδιος δήλωσε θα παραμείνει CEO της εταιρείας κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του. Το διοικητικό συμβούλιο της Apple στέκεται στο πλευρό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Steve Jobs υπήρξε εκ των ιδρυτών της Apple tο 1976, από την οποία έφυγε το 1985 πριν επιστρέψει ξανά το 1997. Από το 2000 βρίσκεται στην θέση του CEO.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.