The Feast Worldwide: Το Μεγαλύτερο Παγκόσμιο Dinner Party Έρχεται Στην Αθήνα

the-feast-worldwide-athens

Μία μόνο εβδομάδα μας χωρίζει από το μεγαλύτερο παγκόσμιο dinner party! Το The Feast Worldwide, για πρώτη φορά, στρώνει τραπέζι στην Αθήνα.

Ο σκοπός σου είναι ένας: να δημιουργήσεις ένα νέο project (κατά τη διάρκεια του δείπνου) το οποίο θα δίνει λύση σε μία πρόκληση που σε προβληματίζει και μπορεί να αλλάξει το μέλλον της πόλης σου. Η προϋπόθεση επίσης μία: να μπορείς να φαντασείς ένα πιο φωτεινό μέλλον. «Το μέλλον δεν χτίζεται πια στα πίσω δωμάτια ή από τους “επάνω”, φτιάχνεται από το όνειρο και την δουλειά οραματιστών και ανθρώπων από όλο τον κόσμο που μπορούν να δουν ένα πρόβλημα και να φανταστούν ένα τρόπο να το διορθώσουν», λέει ο συνεμπνευστής του The Feast.

Σε όλο τον κόσμο, από το Σαν Φρανσίσκο στη Μελβούρνη, από το Μπαλί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και από το Ναϊρόμπι στην Αθήνα, στις 11 Οκτωβρίου την ίδια τοπική ώρα, το The Feast Worldwide, φέρνει κοντά χιλιάδες changemakers από 38 πόλεις του κόσμου και δημιουργεί ένα παγκόσμιο διάλογο, με στόχο να συζητήσεις, να φανταστείς και να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον.

Στο The Feast χτυπά η καρδιά της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Oι κοινωνικοί επιχειρηματίες δεν είναι τίποτα άλλο από άτομα με καινοτόμες λύσεις για τα πιο απαιτητικά κοινωνικά μας προβλήματα. Είναι οραματιστές, αλλά και ρεαλιστές. Παθιάζονται με την ιδέα τους, αλλά εφευρίσκουν και πρακτικές λύσεις για να την υλοποιήσουν. «Όπως ακριβώς οι επιχειρηματίες αλλάζουν το τοπίο της αγοράς, με τον ίδιο τρόπο οι κοινωνικοί επιχειρηματίες δρουν σαν καταλύτες αλλαγής της κοινωνίας», σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας Ashoka.

Όταν θα έρθεις το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, θυμήσου τις 5 Αρχές του The Feast:

  1. Dream big, execute small.
  2. Less talking, more making.
  3. Stay open. Open to new people and new ideas.
  4. Do no harm.
  5. A brighter future is possible.

Το Τhe Feast Worldwide Athens σου δίνει δύο ακόμα tips:

Στις 11 Οκτωβρίου μη διαστάσεις να διαφωνήσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο! Η παραγωγική διαφωνία είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Ηγέτης σημαίνει εμπνευστής. “Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν το τι κάνεις, αλλά το γιατί το κάνεις.”

Εμείς σας φέρνουμε κοντά, είναι στα χέρια σας να ενώσετε τη φαντασία σας.

Σχολιάστε >
54 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.