Τον Σεπτέμβριο Θα Ανακαλύψουμε Τα Windows 9

windows-8-touch

Λίγο παραπάνω από ένας μήνας απομένει μέχρι την παρουσίαση των Windows 9. Όπως αναφέρει το The Verge, η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει τον διάδοχο των Windows 8 μέσα από μια ειδική εκδήλωση στις 30 Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά θα γίνει διαθέσιμη μία “Techology Preview” έκδοση για τους early adopters.

Αρκετές από τις αλλαγές που φημολογούνται πως θα έρθουν στοχεύουν στην αντιμετώπιση των κακώς κειμένων που είχαμε στα Windows 8. Τον περασμένο Απρίλιο για παράδειγμα η Microsoft ανακοίνωσε πως το Start μενού θα επιστρέψει. Ακόμα μαθαίνουμε πως θα αφαιρεθεί η μπάρα των Charms, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε και την Cortana.

Τα Windows 9 είναι η πρώτη σημαντική έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος που θα κυκλοφορήσει από την νέα και ανανεωμένη Microsoft του Satya Nadella. Συνεπώς ανυπομονούμε να δούμε αυτά που έχει δηλώσει κατά τους προηγούμενους μήνες να περνάνε στα προϊόντα της εταιρείας.

Σχολιάστε >
10 σχόλια
|
Κατηγορίες:

10 απαντήσεις στο “Τον Σεπτέμβριο Θα Ανακαλύψουμε Τα Windows 9”

  1. […] το όνομα της επόμενης έκδοσης των Windows. Αντί για Windows 9, όπως όλοι περιμέναμε, αυτά θα ονομάζονται Windows […]