Οι Πρώτοι Ομιλητές Από Το Digitized 2014

digitized

Από την πρώτη του χρονιά, στόχος του Digitized ήταν να ενώσει, να ενημερώσει και να εμπνεύσει την ελληνική και όχι μόνο κοινότητα του digital design. Το ίδιο ισχύει και φέτος. Το Digitized 2014 θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει μια σειρά από διαλέξεις και εργαστήρια, όπου σημαντικά ονόματα του χώρου θα μοιραστούν μαζί με το κοινό γνώσεις και εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών γνωρίσαμε εκπροσώπους εταιρειών όπως είναι η Fantasy Interactive, η Serial Cut, η Media Monks, η Unit9, η Hinderling Volkart, η R/GA, η Northern Kingdom και η Hi-ReS. Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές συναντάμε δημιουργούς από ακόμα περισσότερα θρυλικά γραφεία του χώρου, όπως το HelloHikimori, το Eden Spiekermann και την Stink Digital. Ακόμα εκεί θα βρίσκεται και ο Vitaly Friendman, ο άνθρωπος που δημιούργησε την δημοφιλέστερη ίσως πλατφόρμα του χώρου, το Smashing Magazine. Ο ίδιος θα ηγηθεί και ενός εργαστηρίου με θέμα το responsive design.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα τόσο του συνεδρίου, όσο και των εργαστηρίων. Με μια επίσκεψη στο digitized.gr μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες για τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Το κόστος για την παρακολούθηση του φετινού Digitized ανέρχεται στα €60, ενώ υπάρχει ειδική έκπτωση για ανέργους και φοιτητές. Όποιος προμηθευτεί το εισιτήριο του πριν από την 1η Ιουλίου, να πούμε πως αυτό θα διατίθεται με 50% έκπτωση και θα κοστίζει μόλις €30. Ρίξε μια ματιά εδώ.

digitized-2013-crowd

Σχολιάστε >
32 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.