Schema: 'Ενα Διασκεδαστικό Παιχνίδι Για iOS Που Απαιτεί Γρήγορο Ρυθμό

schema-game-01

Το Schema είναι ένα καινούργιο παιχνίδι για iOS συσκευές που εντάσσεται στην κατηγορία των fast-reaction puzzles. Δημιουργήθηκε από δύο Έλληνες, τον Γιάννη Μπελεσιώτη (concept και development) και τον Κωνσταντίνο Πενλίδη (design).

Πως παίζεται;

Σε κάθε πίστα καλείσαι να δημιουργήσεις το σχήμα που εμφανίζεται στο φόντο της οθόνης. Με το που αρχίσει το παιχνίδι, βλέπεις διάφορα τουβλάκια να μετακινούνται κατά μήκος της οθόνης, από κάτω προς τα πάνω. Εσύ πρέπει να τοποθετήσεις τα τουβλάκια αυτά στη σωστή θέση, με ένα απλό άγγιγμα πάνω τους ή επιλέγοντας την κολόνα στην οποία πρέπει να τοποθετηθούν.

Μην ξεχνάς πως όσο πιο γρήγορα τοποθετείς τα τουβλάκια, τόσο αυξάνεται η βαθμολογία σου, αλλά επιπλέον τόσο πιο πιθανό είναι να τοποθετήσεις κάποιο τουβλάκι σε λάθος θέση. Όπως ίσως φαντάζεσαι, τα λάθη κοστίζουν πόντους.

Πως μπορώ να το κατεβάσω;

Το Schema περιλαμβάνει συνολικά 80 πίστες, 20 από τις οποίες είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση. Αυτές είναι αρκετές για να αποφασίσεις αν θέλεις να ξεκλειδώσεις και τις υπόλοιπες μέσω του in-app purchase που κοστίζει 0,89 €. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως οι τελευταίες 20 έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για παιδιά, κάτι που κατατάσσω ως ένα ακόμα θετικό του παιχνιδιού.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά παιχνιδιού καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που κρατά το μυαλό σε εγρήγορση. Μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Schema (App Store)

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.