Η Google Σκόπευε Να Πλειοδοτήσει Για Το WhatsApp

whatsapp-zuckerberg-page-01

Λίγο προτού το WhatsApp και το Facebook δώσουν τα χέρια, η Google έκανε μια ακόμα προσπάθεια να αποκτήσει τη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Στη συνάντηση που είχαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών, ο Larry Page ανέφερε πως εφόσον το WhatsApp επιλέξει την Google, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητο και την ίδια στιγμή θα έχει πρόσβαση στους πόρους της Google. Ο λόγος που δεν πείστηκε ο Jan Koum ήταν το γεγονός πως η πλευρά της Google έδειχνε να θέλει το WhatsApp μόνο και μόνο για να κάνει ζημιά στο Facebook.

Αμέσως μόλις ο Larry Page διαπίστωσε πως οι συζητήσεις δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε, προσέγγισε τη Sequoia Capital. Με τις επενδύσεις που είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αυτή κατείχε περίπου το 20% του WhatsApp. Ο Larry Page ξεκαθάρισε πως η Google ήταν έτοιμη να δώσει περισσότερα από τα $19 δισεκατομμύρια που έδινε το Facebook, όμως όπως είδαμε τελικά, ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την άποψη του Jan Koum.

[via] [image via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Η Google Σκόπευε Να Πλειοδοτήσει Για Το WhatsApp”

  1. […] να αστειευτούν στο διαδίκτυο, αναφέροντας πως μετά την εξαγορά του WhatsApp  έναντι $19 δις, το Facebook αποφάσισε να το κλείσει, ή ακόμα και ότι οι […]