Το tizU Μπαίνει Σε Φάση Private Beta

tizu-private-beta-01

Το tizU είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να πειράζεις τους φίλους σου, στέλνοντας τους χρονο-καθυστερούμενα μηνύματα που αποδεικνύουν αυτά που είχες πει. Με άλλα λόγια είναι μια εφαρμογή που αντικαθιστά τα "στα 'λεγα" και "I told you so" που λέμε στους φίλους μας.

Αποτελεί μία από τις 10 ιδέες που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση του προγράμματος COSMOTE Startup που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες.

Αυτές τις μέρες το tizU ανακοινώνει ότι στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινάει την private beta ή... private feta, όπως χαριτολογώντας έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook. Σε αυτή μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει ένα iPhone, ασχολείται με social εφαρμογές και είναι πρόθυμος να συνεργάζεται με την ομάδα του tizU, παρέχοντας feedback, προτάσεις και αναφέροντας πιθανά bugs.

tizu-private-beta-02

Ο φίλος σου βλέπει μόνο ένα κλειδωμένο μήνυμα και έναν μετρητή που μετράει αντίστροφα

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. Εσύ απλώς επιλέγεις ένα φίλο από το Facebook, γράφεις το μήνυμα σου και επιλέγεις την ημερομηνία που θέλεις να ανοίξει. Μέχρι τότε ο φίλος σου θα βλέπει ένα κλειδωμένο μήνυμα και ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. Ή μήπως μπορεί; Η ομάδα του tizU αναφέρει πως περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της private beta.

Για να δηλώσεις συμμετοχή, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις το email σου στο tizu.co μέχρι και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου. Από όλες τις αιτήσεις, η ομάδα θα επιλέξει τελικά μόνο 100 για να δουλέψουν μαζί πάνω στην εφαρμογή.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το tizU Μπαίνει Σε Φάση Private Beta”

  1. Ο/Η Chris Bochtis λέει:

    Βλέπω να αρχίζουν να χρησιμοποιούν tizU όλες οι μαμάδες :)