Κατέθεσε Την Ιδέα Σου Για Το Samsung Launching People Μέχρι Τις 26/1

launching-people-01

Το Launching People είναι ένα πρόγραμμα της Samsung που στοχεύει στο να αναδείξει και να υποστηρίξει τις ιδέες των ανθρώπων γύρω μας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πρώτα από τη Γαλλία και στη συνέχεια άρχισε να διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο, από την Ευρώπη και την Αφρική μέχρι τη Λατινική Αμερική. Τώρα έρχεται και στη χώρα μας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν την ιδέα τους μέσα από το launchingpeople.gr μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Κάθε ιδέα μπορεί να ανήκει σε μία από τις εξής κατηγορίες: (1) Παράδοση και Ανάπτυξη, (2) Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, (3) Τέχνες και Δημιουργικότητα και (4) Κοινωνική Δράση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής συμμετοχών, μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους 20 φιναλίστ. Αυτοί θα τεθούν στη διάθεση του κοινού για ψηφοφορία, μέσα από την οποία θα βγουν οι 4 τελικοί νικητές (μια ιδέα από κάθε κατηγορία).

Οι 4 καλύτερες ιδέες θα λάβουν έπαθλα συνολικής αξίας 25.000€ για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα. Σε αυτή τη διαδικασία σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι μέντορες του Launching People, οι οποίοι είναι οι: Δημήτρης Σταϊνχάουερ (Παράδοση και Ανάπτυξη), Δημήτρης Τσίγκος (Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία), Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Τέχνες και Δημιουργικότητα) και Μαίρη Καρατζά (Κοινωνική Δράση).

Αν έχεις κάποια απορία που θέλεις να υποβάλλεις στους παραπάνω μέντορες, μπορείς να το κάνεις μέσα από την ίδια ιστοσελίδα μέχρι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Θα λάβεις την απάντηση σου μέσα στις επόμενες 48 ώρες, κάτι που σου προσφέρει αρκετό χρόνο προκειμένου να αναρτήσεις την υποψηφιότητα σου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Launching People, τις ιδέες που έχουν ήδη κατατεθεί και τη φόρμα συμμετοχής, μπορείς να βρεις εδώ.

launching-people-02

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.