#LoveBeerGR - Αυτοί Είναι Οι Τελικοί Νικητές

lovebeergr-vote-count

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων πολύς κόσμος επισκέφτηκε το BIOS προκειμένου να ψηφίσει την αγαπημένη του μπιροφωτογραφία. Ο διαγωνισμός για τα 50 χρόνια παρουσίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελλάδα έφτασε τελικά στο τέλος του.

Όπως φάνηκε με το άνοιγμα της κάλπης, σε αυτό το διάστημα είχαν συγκεντρωθεί περισσότερες από 900 (!) ψήφοι. Με την καταμέτρηση τους, μάθαμε τους τρεις νικητές:

lovebeergr-1st-place

1. Θοδωρής Καλλίτσης (@theocal) - Κέρδισε ένα iPhone 5

lovebeergr-2nd-place

2. Δήμητρα Καραγιάννη (@dim_karagianni) - Κέρδισε μια φωτογραφική μηχανή Samsung Galaxy Camera

lovebeergr-3rd-place

3. Νικολέττα Φιλιππίδου (@nickwader) - Κέρδισε ένα ψυγείο γεμάτο(!) με μπίρες

Κάθε ένας από τους 30 φιναλίστ πήρε την τυπωμένη φωτογραφία σπίτι του.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε λίγες ερωτήσεις στον Θοδωρή Καλλίτση, τη φωτογραφία του οποίου φέρατε στην πρώτη θέση.

Πείτε μας λίγο για τις συνθήκες όταν τραβήξατε τη φωτογραφία. Πώς σκεφτήκατε το concept;
Ένα απόγευμα εκεί που απολάμβανα τη μπίρα μου καθισμένος στο μπαλκόνι με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, αποφάσισα αυθόρμητα να το φωτογραφίσω μέσα από το καπάκι της μπίρας. Με λίγο πειραματισμό και κεντράρισμα βγήκε το αποτέλεσμα που είδατε.

Με τι κάμερα την τραβήξατε;
Την τράβηξα με μια αδιάβροχη point and shoot που με συνόδευε στις διακοπές μου.

Έχετε καιρό Instagram; Το χρησιμοποιείτε συχνά;
Αν θυμάμαι καλά, δύο και κάτι χρόνια. Σύχνα δεν θα το έλεγα, ούτε όμως και αραιά. Όποτε υπάρχουν συνθήκες για μια ωραία φωτογραφία θα έλεγα.

Περιμένατε ότι θα κερδίσετε;
Φυσικά και όχι! Τον Αύγουστο που τάγκαρα την φωτογραφία με το hashtag του διαγωνισμού οι σχετικές φωτογραφίες ήταν μερικές εκατοντάδες. Η αρχική ικανοποιήση ήταν όταν μου ήρθε το μήνυμα οτι είμαι μέσα στους 30 φιναλίστ. Από εκεί και πέρα, αφού η φωτογραφία είχε περάσει την αρχική φάση, όλα ήταν πιθανά. Τελικά του κοινού του άρεσε το concept και το ευχαριστώ πολύ! :)

Αν δεν κατάφερες να επισκεφτείς το χώρο της έκθεσης στο BIOS, μπορείς να δεις τις φωτογραφίες και των 30 φιναλίστ εδώ. Κάθε μία από αυτές σε κάνει να θέλεις να πιεις ακόμα μία μπίρα.

lovebeergr-collage-01

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.