Το PS3 Εκθρονίζει Το Xbox 360 Στην Αγορά Των ΗΠΑ Μετά Από 32 Μήνες

xbox-360-ps-3-01

Περίπου δυόμιση χρόνια κράτησε η κυριαρχία του Xbox 360 στην αγορά της Αμερικής. Κι αυτό επειδή σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της NPD Group, το PS3 ανέβηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων για το μήνα Σεπτέμβριο.

Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στις πωλήσεις του Grand Theft Auto V, ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το οποίο μέσα στο πρώτο τριήμερο διαθεσιμότητας απέφερε πάνω από $1 δις στα ταμεία της Rockstar.

Τόσο η Microsoft, όσο και η Sony, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες τους κονσόλες μέσα στον επόμενο μήνα. Οι προβλέψεις για τις πρώτες πωλήσεις των Xbox One και PS4 δίνουν το προβάδισμα στη Sony. Μένει να περιμένουμε να δούμε αν η ιαπωνική εταιρεία θα καταφέρει να κρατήσει τα σκήπτρα για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Θυμήσου: Δες Το Πρώτο Gameplay Trailer Του Grand Theft Auto V

[via] [image via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

20 απαντήσεις στο “Το PS3 Εκθρονίζει Το Xbox 360 Στην Αγορά Των ΗΠΑ Μετά Από 32 Μήνες”

  1. Ο/Η Γιώργος Καπέλης λέει:

    Τα λάθη στην αρχή της 7ης γενιάς κονσολών τα έκανε η Σόνυ και προς το τέλος της η ΜΣ, εξού και οι πωλήσεις. Τώρα για τη νέα γενιά λίγο δύσκολες οι προβλέψεις, αλλά μάλλον το νήμα πρώτο φαίνεται ότι θα κόψει το ps4