#LoveBeerGR - Ήρθε Η Στιγμή Που Θα Μάθουμε Τους Νικητές [Updated]

lovebeergr-exhibition-01

Πριν από λίγο καιρό η κριτική επιτροπή διάλεξε μέσα από 1.000 και πλέον συμμετοχές τις φωτογραφίες των 30 φιναλίστ του διαγωνισμού #LoveBeerGR. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων οι φωτογραφίες αυτές φιλοξενούνταν στο BIOS, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους.

Ήρθε η στιγμή όμως που όλοι περιμέναμε: Να μάθουμε τους τελικούς νικητές του διαγωνισμού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Αυτό θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, όταν παρουσία συμβολαιογράφου θα ανοιχτεί η κάλπη και θα καταμετρηθούν οι ψήφοι που δώσαμε όλοι εμείς. Οι 3 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν πλούσια δώρα: ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες, μια φωτογραφική μηχανή και ένα iPhone 5.

Αν θέλεις να δεις ακόμα μία φορά τις φωτογραφίες των φιναλίστ και να παρακολουθήσεις από κοντά την καταμέτρηση, μπορείς να επισκεφτείς το BIOS το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου. Σε περιμένουμε!

Update (10/10):
Σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των περισσότερων από 900(!) ψήφων και γνωρίσαμε τους τελικούς νικητές. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η φωτογραφία του Θοδωρή Καλλίτση (@theocal), στη δεύτερη η φωτογραφία της Δήμητρας Καραγιάννη (@dim_karagianni) και στην τρίτη η φωτογραφία της Νικολέττας Φιλιππίδου (@nickwader). Ακολουθούν οι φωτογραφίες τους όπως ανέβηκαν στο Instagram:

Αυτή ήταν η πρόσκληση της εκδήλωσης:

lovebeer-winners-invitation-01

[image via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.