Η Google Φέρνει Στην Ελλάδα To Google Launchpad

google-01

Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζει στην Αθήνα το Google Launchpad, ένα 4ήμερο σεμινάριο για νέα startups. Μετά το Ισραήλ, η Ελλάδα γίνεται ο δεύτερος σταθμός του συγκεκριμένου σεμιναρίου. Σε αυτό θα συμμετάσχουν τόσο developers, όσο και άνθρωποι που απλώς αγαπούν τις startups ή/και θέλουν να δημιουργήσουν μία.

Κατά τη διάρκεια του Google Launchpad οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν εργαζόμενους της Google και ομιλητές από τη διεθνή κοινότητα προγραμματιστών και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα όπως για παράδειγμα η δημιουργία του "proof of concept" για μια ιδέα ή το σχεδιασμό ενός UI.

Στο τέλος της εβδομάδας, οι ομάδες που θα έχουν σχηματιστεί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους μπροστά σε ένα σύνολο επιχειρηματιών.

Οι καλύτερες από αυτές θα κερδίσουν 3μηνη παροχή (1) γραφείων και εγκαταστάσεων, νομικών και λογιστικών συμβουλών καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών από την iqbility και (2) εργασιακών χώρων και σεμιναρίων για νομικά και λογιστικά θέματα και για web design και web development από το Found.ation. Παράλληλα, θα κερδίσουν και $2.000 πίστωση για χρήση στο Google Cloud Platform.

Σχολιάστε >
9 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.