Επένδυση 3.000.000€ Στο Clickdelivery.gr Από Τη Yemeksepeti

clickdelivery-team-01

Η ομάδα του Clickdelivery.gr

Την υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας με την τουρκική Yemeksepeti αξίας 3.000.000€ ανακοίνωσε το ελληνικό startup Clickdelivery.gr, το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του online food delivery στη χώρα μας.

Όπως μαθαίνουμε, με αυτή την επένδυση η Yemeksepeti, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η αμερικανική General Atlantic, αποκτάει σχεδόν το 50% του Clickdelivery.gr. Την ίδια στιγμή όμως, ο έλεγχος και η διαχείριση της εταιρείας παραμένουν στους ιδρυτές της, Νικόλα Στεφάνου, Αχιλλέα Κώτση και Γιώργο Κουντούρη.

Αξίζει να τονιστεί πως είναι η πρώτη φορά που η Yemeksepeti προχωράει σε άμεση επένδυση σε κάποιο startup, χωρίς να ακολουθήσει το μοντέλο ανάπτυξης του brand της σε μία νέα χώρα, όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Το Clickdelivery.gr σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγέλνεις με απλό τρόπο ό,τι επιθυμείς μέσα από περισσότερα από 650 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα. Η Yemeksepeti από την άλλη πλευρά, συνεργάζεται με πάνω από 8.000 εστιατόρια σε 6 διαφορετικές χώρες, χωρίς να υπολογίζουμε την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο Νικόλας Στεφάνου, CEO του Clickdelivery.gr, το όραμα της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα να μπορεί να παραγγείλει ποιοτικό φαγητό online εύκολα και γρήγορα σε χαμηλές τιμές. Η συγκεκριμένη συμφωνία σίγουρα θα τους δώσει περισσότερα εφόδια για να συνεχίσουν, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν αυτό το όραμα.

Σχολιάστε >
11 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.