Exceptional Greece: Ένα Workshop Με Στόχο Να Μεταμορφώσει Την Ελλάδα

exceptional-greece-01

Από τις 4 μέχρι τις 6 Οκτωβρίου η Αθήνα θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό workshop. To Exceptional Greece, όπως αυτό ονομάζεται, αποτελεί ένα εθελοντικό πείραμα πολιτών, στόχος των οποίων είναι μέσα από πρωτοβουλίες να βελτιώσουν τόσο τη δική τους ζωή, όσο και της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ημερών, οι 200 συμμετέχοντες που θα το παρακολουθήσουν θα μάθουν πως να χρησιμοποιούν τον τρόπο σκέψης τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα και εξαιρετική Ελλάδα.

Με το τέλος του workshop οι συμμετέχοντας θα χωριστούν σε 20 ομάδες των 10 ατόμων. Εδώ έρχεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του εγχειρήματος: Κάθε ομάδα θα διαλέξει ένα breakthrough στόχο, τον οποίο καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Παράλληλα ο κάθε συμμετέχων θα διαλέξει και ένα προσωπικό breakthrough στόχο, τον οποίο επίσης καλείται να ολοκληρώσει μέσα στο ίδιο διάστημα.

Αν όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει οι διοργανωτές, στο τέλος του ενός έτους θα έχουμε 20 ολοκληρωμένα breakthrough projects, τα οποία δημιουργούν μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα για τη χώρα μας. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, στο Exceptional Greece μπορεί να συμμτέχει ο καθένας, ανεξάρτητα από το επαγγελματικό του υπόβαθρο.

Το εισιτήριο και για τις 3 ημέρες είναι €70, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στο σύνολο τους για την ενοικίαση του χώρου και την παροχή φαγητού στους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του workshop. Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις περισσότερα και να δηλώσεις συμμετοχή στο workshop, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το exceptional-greece.gr.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.