Το Ελληνικό Startup BugSense Εξαγοράζεται Από Τη Splunk

bugsense-splunk-01

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Βλαχογιάννη, το BugSense ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία προκειμένου να εξαγοραστεί από τη Splunk.

Καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει δημοσιεύσει προς το παρόν τους όρους της συμφωνίας, πέρα από το γεγονός πως αυτή περιλαμβάνει μόνο μετρητά και όχι μετοχές. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Το BugSense είναι ένα εργαλείο συλλογής και ανάλυσης αναφορών σφαλμάτων από mobile εφαρμογές. Ανάμεσα στους πελάτες του συναντάμε εφαρμογές όπως το Any.DO, το Skype, το AccuWeather, το SoundCloud και το Box. Η Splunk από την άλλη πλευρά αναπτύσσει λογισμικό για την αναζήτηση, παρακολούθηση και ανάλυση των big data που δημιουργούνται από διεργασίες και εφαρμογές υπολογιστών.

Όπως δηλώνει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, συνδυάζοντας την παρουσία του BugSense στο mobile μαζί με την πλατφόρμα του Splunk, η ομάδα που το αναπτύσσει θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα ακόμα καλύτερο προϊόν για το μέλλον.

[via]

Σχολιάστε >
13 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.