Η LG Παρουσιάζει Το G Pad, Ένα Tablet Με Οθόνη 8,3″

g-pad-01

Θέλοντας να προλάβει τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο, η LG μας δείχνει το G Pad, ένα tablet που θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2013.

Η LG διαφημίζει πως το G Pad είναι το πρώτο Full HD tablet της κατηγορίας του. Περιλαμβάνει μια οθόνη 8,3″ ανάλυσης 1920x1200 pixels. Η μπροστινή κάμερα είναι μια απλή του 1,3 MP, ενώ από πίσω έρχεται με ένα φακό στα 5 MP. Από μέσα περιλαμβάνει 2 GB μνήμης RAM και 16 GB εσωτερικής μνήμης. Ο επεξεργαστής του είναι ένας 4πύρηνος Snapdragon 600 στο 1,7 GHz. Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.600 mAh.

Όσον αφορά το λογισμικό, το G Pad φοράει το Android 4.2.2. Η LG έχει υλοποιήσει ένα feature που ονομάζεται QPair. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίζεις το tablet με το smartphone, έτσι ώστε να διαβάζεις και να στέλνεις SMS μηνύματα από όποια συσκευή κι αν έχεις μπροστά σου. Με μια πρώτη ματιά δε φαίνεται να προσφέρει κάτι περισσότερο από εφαρμογές όπως το Hangouts.

Παρόλο που γνωρίζουμε τα πάντα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η LG δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή. Ίσως για κάτι τέτοιο περιμένει να δει πρώτα τι έχουν ετοιμάσει οι αντίπαλες εταιρείες για το φθινόπωρο.

g-pad-02

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.