To Startupbootcamp HighTechXL Προσκαλεί Ελληνικές Startups Σε Ένα Pitch Day

hightechxl-01

Το Startupbootcamp, το μεγαλύτερο tech startup accelerator της Ευρώπης, έρχεται για ακόμα μία φορά στη χώρα μας. Αυτή τη φορά προσκαλεί ελληνικές startups υψηλής τεχνολογίας σε μια ημέρα παρουσιάσεων στο Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Αθήνα.

Οι startups που θα παρευρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους μπροστά σε ένα σύνολο από διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και mentors του Startupbootcamp HighTechXL. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λάβουν ειλικρινές feedback από αυτούς και θα γνωρίσουν το νέο πρόγραμμα acceleration, αναπτύσσοντας παράλληλα το επαγγελματικό τους δίκτυο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρόγραμμα Startupbootcamp HighTechXL αφορά startups που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα υλικά προηγμένης τεχνολογίας, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, την επικοινωνία μηχανής προς μηχανή, την καθαρή τεχνολογία, τα αυτόνομα οχήματα, την εκτύπωση τριών διαστάσεων, τις τεχνολογίες ζωής, τη νανοτεχνολογία, τη μικροηλεκτρονική και τη ρομποτική. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν είτε εταιρείες που έχουν αναπτύξει την ερευνητική τους εργασία σε προϊόν και θέλουν να επεκτείνουν τους τομείς δραστηριοποίησης τους, είτε ομάδες που δεν έχουν μετασχηματίσει ακόμα την ιδέα τους σε εταιρεία, αλλά έχουν κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο αυτής ή μπορούν να αποδείξουν πως η τεχνολογία τους μπορεί να λειτουργήσει.

Το Startupbootcamp HighTechXL είναι ένας business accelerator που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 11 Νοεμβρίου στο Eindhoven της Ολλανδίας. Η συνολική διάρκεια του είναι 3 μήνες. Θα φιλοξενήσει τα 10 πιο υποσχόμενα startups που θα δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό. Απώτερος στόχος του προγράμματος δεν είναι να εξασφαλίσει μόνο launching customers στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν, αλλά και πολύ έμπειρα board of advisors. Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις στην αντίστοιχη σελίδα που ετοίμασαν οι διοργανωτές.

Οι παρουσιάσεις στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις για να παρευρεθεί κάποια startup στο Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft εκείνη την ημέρα μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.