Το Νέο Nexus Έρχεται Από Τη Motorola

nexus

Η Google έχει δώσει ήδη σε τρεις κατασκευαστές την ανάθεση για τη δημιουργία των Nexus smartphones, όπως η HTC, η Samsung και πιο πρόσφατα η LG, η οποία έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναλάβει το νέο Nexus.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι η Google ότι θα πάρει πάνω της την υπόθεση. Σύμφωνα με τον Android blogger , το επόμενο Nexus θα έρθει από τη Motorola. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Motorola θα κατασκευάσει ένα Nexus, εφόσον ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες. Πρόσφατα η Motorola παρουσίασε τη νέα σειρά Droid, καθώς και το Moto X, που έφερε μια νέα λογική για το πώς πρέπει να είναι ένα smartphone, βάζοντας τέλος στον πόλεμο των specs.

Πώς θα διαφοροποιηθεί το Nexus από το Moto X;

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το νέο Nexus που αναμένεται να έρθει τέλος του έτους δια χειρός Motorola θα φέρει μαζί του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είδαμε στο Moto X, όπως το Touchless Control με το "OK Google Now" και το Active Display με τα ενεργά notifications. Αν συμβεί αυτό, τότε όχι μόνο θα έχουμε στην αγορά δυο συσκευές από Motorola+Google την ίδια χρονική περίοδο, αλλά η Google θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να διαφοροποιήσει τα Nexus και Moto X, για να μην ανταγωνίζεται τον εαυτό της. Μένει να δούμε πώς θα τα καταφέρει.

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.