Η Nokia Ετοιμάζει “Treasure Tag” Αξεσουάρ Για Τις Lumia Συσκευές

nokia-treasure-tag-01

Σύντομα η Nokia θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για τις Lumia συσκευές, με την οποία προσθέτει σε αυτές υποστήριξη για το Bluetooth Low Energy. Με το “Treasure Tag”, ένα από τα πρώτα αξεσουάρ που εκμεταλλεύονται αυτή την τεχνολογία, φαίνεται πως η εταιρεία βρήκε τρόπο να σε αποτρέψει από το να χάσεις ξανά στα κλειδιά σου.

Χρησιμοποιώντας τόσο το Bluetooth 4.0, όσο και το NFC, το Lumia smartphone σου θα μπορεί να συνδέεται με το κάθε tag και να το εντοπίζει στο χώρο για σένα, εμφανίζοντας τη θέση του και μέσω του LiveSight της Nokia. Η διαδικασία λειτουργεί και αντίστροφα, αφού πιέζοντας ένα κουμπί στον αισθητήρα, η αντίστοιχη εφαρμογή στο Lumia θα σε ειδοποιεί με έναν ήχο.

Η Nokia αναμένεται να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση μέσα στις επόμενες βδομάδες, με το αξεσουάρ να έρχεται στα ράφια των καταστημάτων αμέσως μετά. Λογικά η εταιρεία σκοπεύει θα δημιουργήσει κι άλλα τέτοια αξεσουάρ που εκμεταλλεύονται τη δύναμη του Bluetooth 4.0. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε να τα γνωρίσουμε.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.