Το Digitized Επιστρέφει Για Τρίτη Χρονιά Ακόμα Πιο Μεγάλο

digitized-2013-01

Με τα δύο πρώτα συνέδρια να έχουν χαρακτηριστεί από απόλυτη επιτυχία, το Digitized επιστρέφει για τρίτη χρονιά. Αυτή τη φορά κάνει ένα άλμα, ξεφεύγοντας από τα σύνορα της Ελλάδας και φέρνοντας πολλά και πολύ σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου χώρου της ψηφιακής δημιουργικότητας.

Φέτος αυξάνεται τόσο ο αριθμός των εισηγητών, όσο και η χρονική διάρκεια του συνεδρίου. Επιπλέον οι διοργανωτές υπερδιπλασιάζουν τον αριθμό των συνέδρων, έτσι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση που υπάρχει. Στο Digitized 2013 οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα παράλληλα εργαστήρια, μαθαίνοντας έννοιες και πρακτικές όπως ο σχεδιασμός εφαρμογών για το Facebook ή ο σχεδιασμός θεμάτων για το WordPress.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ένα μεγάλο μέρος των εισηγητών που θα βρεθούν στο φετινό Digitized. Ανάμεσα σε αυτούς συναντάμε ονόματα όπως ο Jan Martin, συνιδρυτής του 6Wunderkinder, ο Sergio del Puerto, Creative Director της Serial Cut, η Sarah Cutler, Creative Strategy Director της Unit9 και ο Filip Williamson, Experience Designer της R/GA. Από την Ελλάδα, στο συνέδριο θα έχουν παρουσία και startups όπως το BugSense, το Pinnatta και το Taxibeat. Για την πλήρη λίστα με τους εισηγητές, ρίξε μια ματιά εδώ.

Το Digitized 2013 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών. Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει, με το κόστος για την παρακολούθηση του συνεδρίου να είναι €60. Τα εισιτήρια διατίθενται σε μειωμένες τιμές για ανέργους και φοιτητές. Μπορείς να τα προμηθευτείς όλα από το digitized.gr/gettickets.

Εδώ βλέπουμε μια μικρή ανασκόπηση του Digitized 2012, όπως την ετοίμασε το Pathfinder:

Θυμήσου: Digitized 2012: Το digital design της νέας εποχής

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.