Το VLC Επιστρέφει Στο iOS Μετά Από 30 Μήνες Απουσίας

vlc-ios-01

Μετά από 30 μήνες απουσίας, το VLC επιστρέφει σήμερα στο iOS με μια εφαρμογή που υποστηρίζει τόσο το iPhone όσο και το iPad. Το VLC 2.0 είναι open-source και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με το Mozilla Public Licence Version 2 και με το GNU General Public Licence Version 2 or Later, έτσι ώστε να μην έχουμε τα ίδια θέματα που είχαμε τον Ιανουάριο του 2011, όταν η Apple κατέβασε την εφαρμογή από το App Store.

Σύμφωνα με την εταιρεία που το αναπτύσσει, το VLC 2.0 δεν είναι απλώς μια αναβάθμιση της πρώτης έκδοσης, αλλά είναι μια νέα εφαρμογή σε κάθε επίπεδο. Οι χρήστες που δοκίμασαν και την παλιότερη θα παρατηρήσουν αμέσως σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και στον αριθμό των τύπων αρχείων που μπορεί να αναπαράγει. Παράλληλα έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και σε άλλα θέματα, όπως είναι ο διαμοιρασμός αρχείων και τα φίλτρα για τη ρύθμιση της εικόνας που βλέπουμε στην οθόνη.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη και στο ελληνικό App Store. Για όσους ενδιαφέρονται, ο πηγαίος κώδικας της εφαρμογής του VLC στο iOS είναι πάντα διαθέσιμος στο git repository της εταιρείας.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.