Στείλε Ένα Πραγματικό Φιλί Στο Αγαπημένο Σου Πρόσωπο

148290587-645x250

Το να φιλήσεις κάποια, κάποιον από κοντά είναι σίγουρα πολύ εύκολο. Το να φιλήσεις κάποιον σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου, ποτέ δεν έγινε πιο εύκολο, πιο αληθινό. Google και Burberry λανσάρουν μια πρωτότυπη ιδέα και σου δίνουν τη δυνατότητα να στείλεις ένα online φιλί που πιο πραγματικό είναι μόνο το αληθινό.

Όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είναι σίγουρο πως έχει ήδη επιλέξει το άτομο εκείνο που επιθυμείς να στείλεις το "ζωντανό" φιλί. Μπες στη σελίδα Burberry Kisses, βάλε το πρόσωπό σου κοντά στην κάμερα του PC, του tablet, του κινητού σου και δώσε ένα φιλί. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις κάμερα, ή είσαι σε δημόσιο χώρο και ντρέπεσαι να φιλήσεις το κινητό σου, υπάρχουν έτοιμα φιλιά από τα οποία μπορείς να επιλέξεις και το χρώμα του κραγιόν. Το φιλί που μόλις έδωσες, μπαίνει σε ένα φάκελο, στον οποίο γράφεις το όνομά σου, το email και την πόλη που ζεις, όπως επίσης και τα αντίστοιχα στοιχεία του παραλήπτη. Πατάς αποστολή και το φιλί ξεκινά το ταξίδι του.

burberry-kiss

Στην όλη διαδικασία που είναι πολύ απλή και γρήγορη, ξεχώρισα δυο σημεία που με εντυπωσίασαν. Με τα στοιχεία που έδωσες, το φιλί σου ξεκινά από την πόλη σου, περνάει από δρόμους, κάποιες γνωστές οδούς, μέσα από σύννεφα και καταλήγει στον προορισμό που θέλεις. Το δικό μου φιλί, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πέρασε από την οδό Εθνικής Αμύνης και έφθασε στην Αθήνα, κάπου σε ένα παγκάκι, εκεί που βρίσκεται ο παραλήπτης. Αν θες, μπορείς να το κάνεις share σε Facebook, Twitter και Google+.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να χαζεύεις για αρκετά λεπτά, είναι ότι μπορείς να δεις live, τα φιλιά που στέλνονται αυτή τη στιγμή, μέσα από ένα παγκόσμιο χάρτη. Τα φιλιά, ξεπηδούν σαν αστέρια από το Σίδνεϊ μέχρι το Μπουένος  Άιρες, από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη και τη Βιέννη μέχρι το Χονγκ Κονγκ.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς, που σου έχει λείψει, που έχεις να  δεις καιρό, απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από εσένα, στείλε σήμερα ένα ρομαντικό φιλί, τέτοιο, που καλύτερό του είναι μόνο το πραγματικό.

Your kiss has been delivered - xristosbc@gmail.com - Gmail

[ via, via ]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.