Το Startupbootcamp Έρχεται Στην Αθήνα Και Διοργανώνει Pitch Day

startupbootcamp-02

Μετά το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Χάιφα, το Δουβλίνο και την Κοπεγχάγη, το Startupbootcamp, το μεγαλύτερο tech startup accelerator της Ευρώπης, έρχεται και στην Αθήνα. Στις 9 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις την ιδέα σου μπροστά σε ένα panel από έμπειρους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και που ξέρεις, μπορεί το δικό σου startup να είναι ένα από αυτά που θα επιλεχθούν για το accelerator program.

Το panel για το Pitch Day που θα διοργανωθεί στην Αθήνα αποτελείται από τους Lars Buch, Managing Director του Startupbootcamp, Νίκο Μωραϊτάκη, Founder & CEO του Workable, Μάρκο Βερέμη, Founder & CEO της Upstream, Εμίλιο Μάρκου, Co-Founder & Executive Director της Hellas Direct και Γιώργο Φασσέα, Executive Director της Bold Ogilvy & Mather.

Το accelerator program διαρκεί 3 μήνες και έχει ως στόχο να βοηθήσει τα 10 καλύτερα Ευρωπαϊκά startups να τελειοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο και να αναπτύξουν τις εταιρείες τους. Κάθε ομάδα θα λάβει 15.000€ σε αρχική επένδυση, δωρεάν χώρο εργασίας και συμβουλές σε νομικά και οικονομικά ζητήματα για αυτό το διάστημα, με αντάλλαγμα το 8% του startup. Επιπλέον θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 100 mentors, angels και επενδυτές, οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την Investor Demo Day, όπου οι ιδέες τους θα παρουσιαστούν μπροστά σε επενδυτές στο Λονδίνο και τη Silicon Valley.

Αν λοιπόν πιστεύεις πως η ομάδα σου έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει παραπέρα, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρεις εδώ. Λίγες μέρες πριν το Pitch Day θα ενημερωθείς αν έχεις επιλεχθεί να παρουσιάσεις την ιδέα σου ή όχι. Αν η απάντηση είναι θετική, πέρα από το πολύτιμο feedback που θα έχεις, θα λάβεις και μια δωροεπιταγή για το AWS αξίας $250.

Το Startupbootcamp σε αριθμούς

Το Startupbootcamp σε αριθμούς

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.