Το Google Play Αλλάζει Και Γίνεται Πιο Όμορφο

google-play-01

Η Google αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνιση του Google Play. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει έμφαση στην απλότητα και στον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε περιεχόμενο.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα η Google έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να προσφέρει καλύτερες και πιο πλούσιες υπηρεσίες από αυτές που προσφέρει η Apple μέσω του App Store. Η αλήθεια είναι πως για οτιδήποτε σχετικό με ταινίες, μουσική και βιβλία ο νικητής μέχρι σήμερα είναι ξεκάθαρος. Αυτό θέλει να αντιστρέψει με την έκδοση 4.0 του Google Play.

Κάθε εφαρμογή, ταινία κλπ χαρακτηρίζεται από μια μεγαλύτερη εικόνα, πράγμα που τραβάει αμέσως την προσοχή του χρήστη. Αντι να βλέπεις τις διάφορες κατηγορίες στα αριστερά, αυτές πλέον εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Γενικά οι αλλαγές που επέλεξε να κάνει η Google φαίνεται πως φέρνουν το Google Play πιο κοντά στο design που η εταιρεία τελευταία θέλει να περάσει σε όλα τα προϊόντα της.

Το Google Play 4.0 θα γίνει διαθέσιμο στους κατόχους Android (Froyo ή νεότερο) συσκευών σταδιακά και μέσα στις βδομάδες που θα ακολουθήσουν.

google-play-02

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Google Play Αλλάζει Και Γίνεται Πιο Όμορφο”