Δημιούργησε Ψεύτικα Tweets Με Το Lemme Tweet That For You

Adriana Lima Fake Tweet

Τα screenshots ήταν ένας εύκολος και σχετικά αξιόπιστος τρόπος όλα αυτά τα χρόνια για να αποδεικνύουμε πως ένα tweet όντως έχει δημοσιευτεί, ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει πια. Αυτό όμως παύει να ισχύει πλέον, αφού ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ψεύτικα tweets με τη βοήθεια του Lemme Tweet That For You.

Γράφοντας το username που επιθυμείς στο αντίστοιχο πεδίο, η εφαρμογή θα τραβήξει από το Twitter την εικόνα του profile και το background. Στη συνέχεια συμπληρώνεις το tweet με το κείμενο που εσύ θέλεις. Για να προσαρμόσεις ακόμα περισσότερο το ψεύτικο tweet, μπορείς να καθορίσεις τον αριθμό των retweets, τον αριθμό των favorites και την ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης.

Παρόλο που με μια πρώτη ματιά πολλοί δεν θα καταλάβουν πως είναι ψεύτικο, η αλήθεια είναι πως το Lemme Tweet That For You δεν χρησιμοποιεί το τρέχον layout των tweets. Δες για παράδειγμα κάποιες ενδεικτικές διαφορές του παραπάνω ψεύτικου tweet της Adriana Lima με ένα πραγματικό του Miles Jacobson:

Miles Jacobson Real Tweet

Το Lemme Tweet That For You δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας της OKFocus, όμως μόλις πριν από μερικές μέρες άρχισε να κυκλοφορεί πολύ στο Internet. Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να δημιουργηθούν ανάλογες ιστοσελίδες οι οποίες θα παράγουν πολύ πιο αληθοφανή tweets. Έτσι, δεν θα αργήσει και η πρώτη "είδηση" που βασίζεται σε ένα τέτοιο ψεύτικο screenshot.

Επειδή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το API του Twitter, το τελευταίο μπορεί να της αφαιρέσει την πρόσβαση όποτε θελήσει. Μέχρι τότε, μπορείς να κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρα σου. Ας αρχίσουμε με τα παρακάτω δύο.

Let me tweet that for you

Google Fake Tweet

Barack Obama Fake Tweet

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.