#bigrolldebate: Από Πάνω Ή Κάτω;

Στις 5 Μαρτίου ξεκίνησαν να φτάνουν σε διάφορους Έλληνες twitter users μικρά κουτάκια που είχαν μέσα ένα.. χαρτί υγείας Zewa. Το πρωτότυπο αυτό πακέτο, το συνόδευε μία σύντομη πρόσκληση που σε καλούσε σε ένα event. Το μόνο στοιχείο που ήξερες για το event ήταν ότι το twitter hashtag του ήταν το #bigrolldebate. Προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτό το event πριν πάω εκεί αλλά, όσοι ήξεραν, αρνήθηκαν να μου πουν. Είχα φανταστεί διάφορα αλλά έπεσα έξω.

Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, η οργανωτική ομάδα μας ζήτησε να πάρουμε τις.. θέσεις μας για να ξεκινήσει το debate. Ο Λάμπρος Φισφής ήταν ο διοργανωτής του debate και στα δύο "αντίπαλα" στρατόπεδα ήταν ο Δημήτρης Μακαλίας, υποδυόμενος τον καθηγητή πανεπιστημίου, και η Νάντια Καραγιώργη στο ρόλο της CEO μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή ειδών υγιεινής. Το θέμα του debate?

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τοποθετείται το χαρτί υγείας? Από πάνω ή από κάτω?

Τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών ήταν ξεκαρδιστικά αλλά δεν έχει καμία αξία να σου τα πω εγώ όταν μπορείς να δεις το video και να περάσεις ένα μισάωρο στο οποίο δεν θα σταματήσεις να γελάς.

Αν πάλι δεν έχεις μισή ώρα διαθέσιμη (κακώς!), τότε μπορείς να δεις το 6λεπτο cut version.

Όποιος κι από τους δύο αντιπάλους κι αν σε έπεισε, τώρα πρέπει να μπεις στο zewabigrolldebate.gr και να ψηφίσεις υπέρ της δικής σου άποψης. Φυσικά, στα σχόλια μπορείς να εκφράσεις κι εσύ τα δικά σου "επιστημονικά" επιχειρήματα επί του θέματος και να δώσεις μία νέα διάσταση στο debate. Εγώ πάντως να ξέρεις ότι ψήφισα "πάνω".

Tip: Μία πολύ χρήσιμη πηγή πληροφόρησης γι αυτό το... φλέγον ζήτημα είναι και το αντίστοιχο λήμμα στη Wikipedia: Toilet Paper Orientation.

Cool point:  Αν είσαι geek, αξίζει να δεις την 404 σελίδα του site.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.