Το Foursquare Συνεργάζεται Με Visa Και MasterCard Για Περισσότερες Προσφορές

Credit Cards

Πριν από περίπου 2 χρόνια το Foursquare ανακοίνωσε μια συμφωνία με την American Express. Σύμφωνα με αυτή, οι χρήστες της υπηρεσίας κερδίζουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις κάνοντας check-in σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Σε μια προσπάθεια να δώσει ώθηση στα έσοδα του, το Foursquare ανακοίνωσε αντίστοιχες συμφωνίες με τις MasterCard και Visa, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο δύο δυνατούς συμμάχους.

Αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα για τα Specials ήταν πως ο χρήστης έπρεπε να δείχνει το κινητό με το check-in στον υπάλληλο της επιχείρησης. Κάποιες φορές κέρδιζε την προσφορά αμέσως, κάποιες άλλες έπαιρνε ένα κουπούνι για να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον. Το θέμα είναι πως όλη αυτή η διαδικασία ήταν κουραστική και για τις δύο πλευρές.

Με τη συμφωνία αυτή αρκεί να συνδέσεις το λογαριασμό του Foursquare με μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Έτσι, κάνοντας check-in και πληρώνοντας στη συνέχεια με την κάρτα αυτή, κερδίζεις αυτόματα την έκπτωση. Η θεωρία λέει πως επειδή τώρα όλα είναι πιο απλά, περισσότεροι θα αρχίσουν να κυνηγάνε τα Specials. Και συνεπώς περισσότερα έσοδα για το Foursquare, το οποίο παίρνει ένα μικρό μερίδιο από αυτά.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.