Τί Κάνει Ένα Interactive Installation Σε Ένα Νοσοκομείο

hospital-1Το νοσοκομείο είναι ένας χώρος που αν και μας γιατρεύει τον μισούμε, αν και πρέπει να πάμε το αποφεύγουμε, αν και δε μας διασκεδάζει θα το προτιμούσαμε αν το έκανε. Ένα παιδικό νοσοκομείο στην Αγγλία κατάφερε το τελευταίο.

Για την αλλαγή της διάθεσης των παιδιών σε ένα νοσοκομείο στην Αγγλία στήθηκε ένας τεράστιος χώρος με παιχνίδια και interactive installation που αλλάζει τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους. Σε κοινό χώρο όλα τα παιδιά που είναι άρρωστα ή επισκέπτονται το νοσοκομείο μπορούν να περάσουντ ην ώρα τους χωρίς να βαρεθούν με κινούμενα εφέ στο πάτωμα και διαδραστική οθόνη με πολλές εκπλήξεις.

Τα παιδιά που στέκονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο μπροστά στην οθόνη μπορούν να παίζουν τις κινήσεις τους και να αλλάζουν τα σκηνικά, να δημιουργούν εικονικές ζωγραφιές, να φτιάχνουν μουσική με κάθε τους κίνηση και να ανταλλάξουν πόλεμο με μπογιές. Το interactive installation στο Royal London Hospital φαίνεται πως αποσπά από τα πρόσωπά τους τον πόνο και την κακή διάθεση.

Η ενέργεια είναι πάρα πολύ καλή εάν και εφόσον ένας χώρος έχει τη χρηματική δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Η διαδραστική οθόνη και η λειτουργία της βρίσκεται στο πιο κάτω video.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.