NEXT 2013: Ψήφισες Τους Έλληνες Digital Influencers;

Berlin

Πριν από αρκετό καιρό είχα χαρακτηρίσει την Ελληνική startup σκηνή ως ένα μικρό, Γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στην κρίση και σε οτιδήποτε δυσάρεστο συμβαίνει στην χώρα μας. Από τότε, σαν να με άκουσε κάποια ανώτερη δύναμη και οι Ελληνικές ιδέες που σταμάτησαν να είναι ιδέες και μετατράπηκαν σε προϊόντα, έχουν πολλαπλασιαστεί με εντυπωσιακό ρυθμό. Δυστυχώς όμως, η πλειοψηφία των startups αυτών και των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτές, δεν έχουν προσπαθήσει ακόμα να γίνουν γνωστές στο εξωτερικό, τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στην παγκόσμια startup κοινότητα.

Τώρα, που βρισκόμαστε λιγότερο από 3 μήνες μακριά από το NEXT 2013, έχετε την δυνατότητα να προτείνετε και να ψηφίσετε τους Έλληνες (αλλά και ξένους) που πιστεύετε ότι ανήκουν στους πιο influential users του Digital Industry. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, μία επιτροπή αποτελούμενη από επενδυτές, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και στελέχη από διάφορα industries, θα ανακυρηχθούν οι 100 πιο influential users και στη συνέχεια θα κληθούν να παρευρεθούν στο NEXT 2013.

Έχοντας συμμετάσχει στο NEXT 2012 αλλά και σε άλλα παρόμοια πανευρωπαϊκά συνέδρια, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η συμμετοχή στο NEXT 2013 θα προσφέρει τεράστια βοήθεια σε οποιονδήποτε startuper, καθώς θα βρεθεί για 48 ώρες ανάμεσα στους κορυφαίους του χώρου απ' όλο τον κόσμο. Επενδυτές, bloggers, άλλοι startupers, στελέχη πολυεθνικών και πολλοί ακόμα θα προσφέρουν feedback και τις ιδέες τους για οτιδήποτε ρωτηθούν. Και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει επικοινωνία με την κοινότητα.

Εδώ μπορείς να προτείνεις και να ψηφίσεις τους Έλληνες digital influencers

Μην ξεχνάς ότι όσο περισσότερο υποστηρίξουμε όλοι μας την Ελληνική startup κοινότητα, τόσο πιο εντυπωσιακά πράγματα έχουμε να δούμε από αυτήν.

[image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.