Το Taxibeat αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.0

Taxibeat

Εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη στο App Store η έκδοση 3.0 του Taxibeat. Με αυτή η εφαρμογή γίνεται ακόμα πιο εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, φέρνοντας αλλαγές τόσο στο UI, όσο και στον τρόπο με τον οποίο καλείς ταξί.

Πρόσφατα, αγαπημένα και Foursquare

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Taxibeat ήταν πως κάθε φορά πρέπει να δηλώνουν ακριβώς τη διεύθυνση στην οποία θα τους παραλάβει το ταξί, ακόμα κι αν το καλούσαν για πολλοστή φορά από το ίδιο μέρος μέσα στο τελευταίο διάστημα. Φυσικά δεν μπορούσαν να βασίζονται πάντα στο κινητό, αφού συχνά το κακό σήμα κάνει δύσκολο τον αυτόματο εντοπισμό.

Αυτό διορθώνεται με την τελευταία έκδοση. Στην οθόνη που δηλώνεις τη διεύθυνση θα βρεις πλέον μία λίστα με τις πρόσφατες τοποθεσίες και μία λίστα με αυτές που έχεις μαρκάρει ως αγαπημένες. Επιπλέον, τώρα έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις ταξί στη διεύθυνση που έχεις καταχωρημένη σε κάποια επαφή.

Η πιο ενδιαφέρουσα από τις αλλαγές όμως έχει να κάνει με το Foursquare. Η έκδοση 3.0 σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα κοντινότερα σε εσένα venues. Είσαι λοιπόν σε μια καφετέρια ή σε ένα εστιατόριο; Απλά επιλέγεις το συγκεκριμένο μέρος από τη λίστα που σου δίνει το Foursquare και το Taxibeat θα κάνει τη δουλειά του.

Το μενού μεταφέρθηκε στα αριστερά

Όσον αφορά το interface της εφαρμογής, το menu που υπήρχε στο κάτω μέρος της οθόνης μεταφέρθηκε στα αριστερά. Εκεί παραμένει κρυμμένο μέχρι να ακουμπήσεις το αντίστοιχο κουμπί πάνω αριστερά ή να κάνεις drag το δάχτυλο σου από την αριστερή άκρη της οθόνης προς τα δεξιά. Είναι μια ιδέα που έχουμε δει στο παρελθόν και σε άλλες εφαρμογές και κάνει το Taxibeat πολύ πιο εύχρηστο, αφού οι developers έχουν περισσότερο χώρο στη διάθεση τους.

Προς το παρόν τα παραπάνω features είναι διαθέσιμα μόνο για το iOS, όμως μπορείς να βρεις την προηγούμενη έκδοση του Taxibeat και στο Google Play.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.