Καθάρισε το "πρόσωπό σου" με FaceWash

facewash

Όταν ένα ρούχο το φοράς καθημερινά, μαζεύει λεκέδες και μυρωδιές από τις δραστηριότητες αυτών των ημερών. Κάπως έτσι λειτουργεί και το Facebook, το οποίο εδώ και χρόνια συλλέγει ότι πληροφορία του δίνεις καθημερινά εσύ ή κάποιος άλλος για λογαριασμό σου, με αποτέλεσμα πολλές φορές την αλλοίωση του προφίλ που πραγματικά επιθυμείς να χτίσεις.

Facebook FaceWash

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ανεβάσει κάποιος φωτογραφίες από κάποιο party ή μια νυχτερινή έξοδο για τα οποία σήμερα δεν αισθάνεσαι και πολύ περήφανος; Πόσα comments έχεις ανεβάσει στο Facebook για τα οποία σήμερα μετανιώνεις, πόσα status updates θεωρείς σήμερα πως ήταν άστοχα και θέλεις να επανορθώσεις; Μην ανησυχείς. Όπως όλοι οι λεκέδες πλένονται, έτσι και όλα τα σχόλια, status updates, likes και φωτογραφίες μπορούν με μια κίνηση να εξαφανιστούν.

Toν ρόλο του "απορρυπαντικού" σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η web εφαρμογή FaceWash, η οποία υπόσχεται να απομακρύνει από το προφίλ σου ότι εσύ επιθυμείς, χαρίζοντάς σου ένα αστραφτερό, νέο πρόσωπο στο Facebook, σύντομα και στο Twitter.

Πώς θα πλύνεις το προφίλ σου

FaceWash™

Τα βήματα είναι απλά: επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα του FaceWash, κάνεις log in και πατάς την επιλογή "get started". Αφού περάσεις τη συνηθισμένη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών στο Facebook, μπορείς να "ξεπλυθείς" με δύο τρόπους: στην πρώτη περίπτωση υπάρχουν προκαθορισμένες λέξεις τις οποίες η εφαρμογή προσπαθεί να ανιχνεύσει στη δραστηριότητά σου στο Facebook, όπως "sex" και "drugs".

H δεύτερη επιλογή σου επιτρέπει να εισάγεις custom λέξεις για search, από τις οποίες εσύ θυμάσαι ότι μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και το ανάλογο υλικό, το οποίο με ένα μπλέ link θα σε οδηγήσει απευθείας εκεί που πρέπει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τα privacy settings για το συγκεκριμένο post, ή πολύ απλά να το διαγράψεις μια για πάντα.

Καλωσήρθες ξανά στο Facebook. To πρόσωπό σου λάμπει και πάλι όπως τότε στις αρχές...

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.