Foldify φτιάξε 3D φιγούρες

Foldify2

Αν σου αρέσουν οι κατασκευές και κυρίως οι τρισδιάστατες, το Foldify είναι μια εφαρμογή που θα σου αρέσει πολύ είτε είσαι μεγάλος, είτε είσαι μικρός, είτε σοβαρός, είτε geek, είτε με παιδιά, είτε χωρίς.

Η εφαρμογή είναι για iPad, κοστίζει μόνο 1.79 ευρώ και αφορά όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν τρισδιάστατες φιγούρες. Χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, η εφαρμογή διαθέτει μια έτοιμη συλλογή από σχήματα και βοηθητικά stamps όπως μάτια, στόματα, αξεσουάρ, πινέλα κ.ο.κ. Ο χρήστης, αφού διαλέξει το σχήμα που θέλει να εκτυπώσει, το ζωγραφίζει ανάλογα με το γούστο του και στη συνέχεια το εκτυπώνει είτε μέσω της αποστολής του σχεδίου σε PDF είτε κατευθείαν μέσω AirPrint. Ακόμα, αν θέλει μπορεί να αγοράσει καινούρια stamps και έτσι να έχει περισσότερες επιλογές να συνδυάσει με την φαντασία του.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να δουν έτοιμα Foldify από άλλους χρήστες στην online κοινότητα της εφαρμογής και να πάρουν ιδέες. Αντίστοιχα, όταν δημιουργήσουν μια φιγούρα μπορούν να την μοιραστούν online με τους υπόλοιπους.

foldify-2

Οι κατασκευές συναρμολογούνται έυκολα αφού εκτυπωθούν ενώ η ίδια η διαδικασία της κατασκευής 3D φιγούρας είναι μια ευχάριστη ασχολία για μικρούς και μεγάλους.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κατεβάσετε το Foldify από εδώ.

Σχολιάστε >
25 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.