Samsung εναντίον RIM, λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση

Η Samsung φαίνεται πως βρήκε άλλο στόχο να ασχοληθεί αυτές τις ημέρες, μετά την καμπάνια εναντίον του iPhone και τα διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Με ένα νέο διαφημιστικό σποτ, η Samsung στρέφεται εναντίον της RIM, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη παρουσίαση του BlackBerry 10.

Σε ένα διαφημιστικό σποτάκι, η Samsung δείχνει πως με την τεχνολογία "Safe" ο κάτοχος ενός Galaxy Note II, ή ενός Galaxy S III μπορεί σε επίπεδο Enterprise να κάνει ακριβώς ότι θα έκανε και με ένα BlackBerry. Μάλιστα, στο διαφημιστικό σποτ μια εργαζόμενη δείχνει σε μια άλλη γυναίκα πως το BlackBerry το έχει για τη δουλειά, ενώ το iPhone πιο δίπλα για προσωπική χρήση, τη στιγμή που η συνάδελφός της χρησιμοποιεί το Galaxy S III για όλες τις δουλειές. Είναι διασκεδαστικό το συγκεκριμένο βίντεο, προωθώντας το "Safe Technology" της Samsung, το οποίο ναι μεν προσφέρει ασφάλεια στα προγράμματα των επιχειρήσεων, αλλά χωρίς να φτάνει τα επίπεδα ασφάλειας ενός BlackBerry.

Σχολιάζοντας το διαφημιστικό της Samsung

Η Κορεάτικη εταιρεία επέλεξε σχεδόν μια εβδομάδα πριν την παρουσίαση του νέου BlackBerry 10 OS να παρουσιάσει αυτό το διαφημιστικό σποτ, το οποίο μάλλον είναι "αναχρονιστικό" ως ένα βαθμό. Πρώτον, γιατί ο χαρακτηρισμός για το BlackBerry ως αποκλειστικά "business phone", θα ανήκει πια στο παρελθόν σε λίγες ημέρες. Δεύτερον, γιατί οι συσκευές που αντιπαραθέτει είναι κάποια παλιά μοντέλα BlackBerry Curve με το παλιό λειτουργικό σύστημα, απέναντι στα  Galaxy Note II & Galaxy S III. Σαφώς και η Samsung γνωρίζει ότι το νέο BlackBerry 10 OS θα "σπάει" το κινητό σε δυο κομμάτια: work & personal, όπου με μια κίνηση ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ δυο UI με διαφορετικές εφαρμογές, αρχεία, επαφές κτλ και ίσως είναι αυτό το χαρακτηριστικό τελικά που προσπαθεί να "προλάβει". Από την άλλη πλευρά, η κίνησή της μάλλον θα χαροποίησε τη RIM, καθώς λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο event, η Samsung δημιουργεί "buzz", θεωρεί επάξιο αντίπαλο το BlackBerry, ακόμα και αν δεν αναφέρεται στο BlackBerry 10 OS, αλλά σε ένα προγενέστερο...

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.