Η ζήτηση για το Nexus 4 είναι 10 φορές μεγαλύτερη από ότι περίμενε η Google

Nexus 4 Box

Όλα δείχνουν πως η Google δεν φαντάστηκε την απήχηση που θα έχει το smartphone που δημιούργησε μαζί με την LG. Σε δηλώσεις της τελευταίας στο γαλλικό Challenges, διαβάζουμε πως η LG απλά παρήγαγε όσα Nexus 4 της είχε ζητήσει η Google, έναν αριθμό που βασίστηκε στις πωλήσεις του Nexus S, ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα, ρίχνοντας έτσι το φταίξιμο στην άλλη πλευρά. Η LG από τη μεριά της αναφέρει πως θα χρειαστεί περίπου 6 βδομάδες για να αρχίσει να καλύπτει τη ζήτηση.

Το Nexus 4 άρχισε να διατίθεται μέσω του Google Play στα τέλη του 2012 και μόλις 1 ώρα αργότερα οι επισκέπτες συναντούσαν το Sold Out. Από τότε μέχρι σήμερα η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, αφού ελάχιστες ήταν οι μέρες που κάποιος μπορούσε να προχωρήσει στην αγορά μιας συσκευής. Όπως φαίνεται, 10 φορές περισσότεροι καταναλωτές έχουν αγοράσει το Nexus 4 από ότι υπολόγιζαν.

Βλέποντας κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nexus 4, διαπιστώνει πως είναι ένα από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν εκεί έξω. Την ίδια στιγμή η τιμή του είναι σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη που πρέπει να δώσει κάποιος π.χ. για το iPhone 5. Το ότι η Google δεν περίμενε η συγκεκριμένη συσκευή να έχει τέτοια επιτυχία, ακούγεται λοιπόν αρκετά περίεργο. Τουλάχιστον την επόμενη φορά θα γνωρίζει.

[via] [image via]

Σχολιάστε >
15 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.