Η Niobium Labs κυκλοφορεί εφαρμογή για την αγορά της Ρουμανίας

Baneasa Mall & Cinema
Μετά την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Niobium Labs κυκλοφόρησε την πρώτη της εφαρμογή και στη Ρουμανία. Το Baneasa Mall & Cinema προορίζεται για τους επισκέπτες του Baneasa Shopping City και αποτελεί την πρώτη εφαρμογή που λανσάρεται από εμπορικό κέντρο στη συγκεκριμένη χώρα. Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες που θα κάνουν πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την παρουσία των επισκεπτών σε αυτό.

Περιλαμβάνει χάρτη για τα 55.000 τετραγωνικά μέτρα του εμπορικού κέντρου, αναλυτική λίστα με τα καταστήματα και τα εστιατόρια, το πρόγραμμα των κινηματογράφων καθώς και οδηγίες για πρόσβαση στο χώρο του mall. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το Baneasa Mall & Cinema για να διαβάζουν QR codes και να πραγματοποιούν κρατήσεις για τις θέσεις τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τέλος, με τη βοήθεια του Warp.ly, η εφαρμογή θα στέλνει στους επισκέπτες προσωποποιημένα μηνύματα προσφορών για λογαριασμό των εμπόρων που έχουν τα καταστήματα τους εκεί.

Είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες στα Αγγλικά και στα Ρουμανικά και αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το βρεις στο App Store και στο Google Play.

Σχολιάστε >
9 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.