Το VLC για Windows 8 φτάνει το στόχο του στο Kickstarter

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 5 ημέρες για να εκπληρώσει το στόχο της η VideoLAN, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από τον δημοφιλή media player. Για να δημιουργήσει μία έκδοση του VLC για τα Windows 8 χρειάστηκε $65.000, τα οποία και μάζεψε. Συνολικά 2.500 άνθρωποι συμμετείχαν στο project μέχρι σήμερα και δεδομένου πως απομένουν ακόμα μερικές μέρες μέχρι να κλείσει η χρηματοδότηση, είναι πολύ πιθανό το τελικό ποσό να ξεπεράσει τις $80.000.

Όπως είναι λογικό, η έκδοση που ήδη υπάρχει και έχει σχεδιαστεί για Windows 7 θα τρέχει στα περισσότερα συστήματα με Windows 8. Το θέμα είναι πως δεν θα ισχύει το ίδιο για όσα έχουν τα Windows RT. Για αυτό το λόγο κυρίως δημιουργήθηκε και το συγκεκριμένο project στο Kickstarter.

Το metro UI είναι φανερό σε κάθε πτυχή του νέου VLC. Μόλις το project έφτασε στο 70% του στόχου του η ομάδα δημοσίευσε 2 mockups της εφαρμογής, τα οποία βλέπετε παραπάνω. Πέρα από όλα τα ήδη υλοποιημένα features από προηγούμενες εκδόσεις, η ομάδα θέλει να προσθέσει υποστήριξη για είσοδο από camera, αναπαραγωγή περιεχομένου που βρίσκεται αποθηκευμένο σε servers που υποστηρίζουν DLNA, υποστήριξη για το Smartglass και αναπαραγωγή και συγχρονισμός αρχείων που βρίσκονται σε τοπικές συσκευές.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.