Hueless για όσους αγαπούν τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Εφαρμογές για φωτογραφία, φίλτρα, πειραματισμούς, εφέ και λοιπές μετατροπές υπάρχουν άπειρες. Εφαρμογές που αγαπούν την απλότητα και τη λιτότητα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας ελάχιστες. Μια από αυτές είναι η εφαρμογή Hueless.Ανάμεσα στην επιλογή για εφαρμογές που παίζουν με τη φωτογραφία, το Hueless θα μπορούσε να είναι στην πρώτη δεκάδα. Η εφαρμογή αγαπά τα ασπρόμαυρα τοπία, αντικείμενα, πορτραίτα, την αντίθεση και τη ζωντάνια μέσα από δύο μόνο χρώματα.

Ενώ όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές προσφέρουν φίλτρα για τις ασπρόμαυρες εικόνες, το Hueless app δίνει ελάχιστα. Παρόλα αυτά έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: μετατρέπει τον φακό του smartphone σε ασπρόμαυρη τέχνη πριν βγει η φωτογραφία.

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κουμπιά με ευκολία, τα βασικά εργαλεία (zoom, focus κτλ) είναι διαθέσιμα και η τελική φωτογραφία φαίνεται πριν ακόμα ο χρήστης τη συλλάβει. Με το Hueless δε χρειάζεται να βγουν 10 ή περισσότερες φωτογραφίες. Χρειάζεται μόνο μια φωτογραφία.

Αν θέλετε να έχετε την ασπρόμαυρη μαγεία στο κινητό σας μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store της Apple με 1,79 ευρώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.