Zuckerberg, γιατί με πέταξες από το Facebook?

Σίγουρα έχετε όλοι δει αυτές τις ανόητες, μα πιστευτές από πολλούς, σαχλαμάρες που ζητούν να αναδημοσιεύσετε στο wall σας ένα status ζητώντας από το κοινό αίμα, χρήματα ή αναγνώριση για να σωθεί ενα γατί, ένα σκυλί, να ελευθερωθεί ο Παστίτσιος, ο Παπαστρούμφ και λοιποί ήρωες. Αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι σοβαρό, για κάτι αληθινό, για μια μεγάλη ιδέα. Πρόκειται για μένα, την Λυδία Ζαννέττου αλλιώς Lydsjannet. Βοηθήστε με.

Ο Ζucky με πέταξε έξω για δεύτερο φάουλ:

Μετά από δύο παραπτώματα όπως τα ονόμασε το facebok έχω αποκλειστεί από την πρόσβαση στα posts και το chat. Μπορώ να βλέπω αλλά να μην επικοινωνώ. Ούτε like, ούτε poke, ούτε chat, ούτε post, ούτε share ούτε comment. Με αφήνει τιμωρημένη με το χειρότερο τρόπο: βλέπουμε μα δεν ακουμπάμε. Σα να αφήνεις μπρος σε έναν αλυσοδεμένο διψασμένο ένα ποτήρι νερό και να είναι τόσο κοντά ώστε να τρελαθεί, μα τόσο μακριά ώστε να μη μπορεί να το φτάσει. Φίλοι μου και συνfacabookερς αγωνιστές, είμαι αθώα. Το πρώτο παράπτωμα ήταν να βάλω αυτή τη φωτογραφία της διάσημης φωτογράφου Sally Mann σε ένα από τα L-art άλμπουμ που έχω, με διάφορες φωτογραφίες που μου αρέσουν. Με κατηγόρησε για περιεχόμενο παιδεραστίας. Εγώ το αποκαλώ ελευθερία σκληρής τέχνης.

Το δεύτερο παράπτωμα είναι πρόσφατο. Αγανάκτησα γιατί το facebook στη στήλη "people you may know" μου προτείνει εδώ και αρκετό καιρό να κάνω add κάτι 50άρικα-60αρικα γυμνά κορίτσια (υπολόγισε τι κορίτσια). Μετά από επανειλημμένα αιτήματα για απόκρυψη τους χωρίς αποτέλεσμα, και ενώ οι γυμνές σε ιδιαίτερες στάσεις μεγαλογυναίκες συνέχιζαν να υπάρχουν, ανέβασα μια φωτογραφία από ένα προφίλ. Μπήκα σε ένα από τα προφίλ, πήρα την πιο σεμνή από όσες είχε, έκρυψα το πρόσωπο και την ανέβασα στο wall μου ρωτώντας το facebook γιατί μου την προτείνει. Το αποτέλεσμα ήταν, μετά από μερικές μέρες ο Zucky να με τιμωρήσει για πορνογραφικό περιεχόμενο. Με προειδοποίησε με αποβολή για περισσότερες από 24 ώρες ώστε να συμμορφωθώ γιατί αλλιώς θα μου απενεργοποιήσει το λογαριασμό. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ!!!

Ζούκη δεν ξέρω για σένα αλλά ελευθερία έχουμε και αν δεν θες να το λέμε έτσι ας το ονομάσουμε "κάνε τη δουλειά σου να κάνω τη δική μου" ή έστω, ας το πούμε τ-έ-χ-ν-η. Ποιο μάτι σου κοιτάει και κρίνει πως δεν είναι; Οι φωτογραφίες στα άλλα προφίλ γιατί υπάρχουν ελεύθερα και με ρυθμίσεις public; ΖΟΥΚΕΝ άφησέ με να ζήσω στο φέϊςμπουκ έχω πάθει τρα-λα-λά. Γιόρταζαν οι Δημήτριοι και δε μπόρεσα να πω ένα χρόνια πολλά, μου στέλνουν φίλοι από Open Coffee Cyprus και δε μπορώ να απαντήσω, έβαλα ένα γαμάτο στάτους και δε μπορώ ανταποκριθώ στα κόμεντς, μου γράφουν φίλοι που συμμερίζονται τον πόνο μου "free lydia" στο wall μου και δε μπορώ να κάνω join το έργο τους! Φίλοι μου βοηθήστε με!

"ZUCKY, FREE LYDIA BE ON FACEBOOK"!

Από τώρα κηρύσσω την έναρξη ενός παγκόσμιου cause, μιας καμπάνιας με ομαδική συμμετοχή, με στόχο την ελευθερία της ΜπουμπουΛύδας, την ελευθερία της Λυδίας (εμού) να ξαναμπεί στο facebook και τη διαγραφή του παραπτώματος. "ZUCKY, FREE LYDIA BE ON FACEBOOK"! Δεν θέλω να καταζητούμαι. Δεν θέλω να καπνίσω το τελευταίο μου τσιγάρο πριν την κρεμάλα, θέλω δικηγόρο, θέλω ασυλία, θέλω τη βοήθειά σας σε αυτό τον ιερό σκοπό.

Φίλοι μου, μοιραστείτε τον πόνο μου, το κείμενό μου, δώστε φωνή στο προφίλ μου. Για τα χαβαλετζίδικα στάτους. Για τα ευγενικά σχόλια. Για τα πόουκς και τα λάϊκς. Για τις περίεργες ψυχοαναλυτικές-ψυχασθενικές-σχιζοφρενικές φωτογραφίες. Για τα αγανακτισμένα μα αληθινά μέχρι το κόκκαλο στάτους ρε γαμώτο!

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.