Wanderous iOS εναντίον Field Trip Android

Η iOS εφαρμογή Wanderous είναι η απάντηση στο Android application από την Google με το όνομα Field Trip. Τα δύο applications έχουν ως στόχο να προσφέρουν περισσότερα προνόμια συσχετισμένα με τα check-in των χρηστών σε διάφορους χώρους.

Το Field Trip, είναι η εφαρμογή που ενημερώνει τον χρήστη με pop-up notifications για τα πιο cool, περίεργα, κρυμμένα, όμορφα κτλ μέρη που υπάρχουν γύρω του. Η εφαρμογή λειτουργεί σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του χρήστη, αφού ο ίδιος, μόλις την εγκαταστήσει στο smartphone του, μπορεί να επιλέξει τομείς που τον ενδιαφέρουν.

Η απάντηση στην εφαρμογή της Google είναι το Wanderous που έκανε την εμφάνισή του τις προηγούμενες μέρες. Το Wanderous αντλεί πληροφορίες από περισσότερες πηγές και όχι μόνο από 3-4 συγκεκριμένες όπως το Field trip. Παράλληλα, δίνει περισσότερα προνόμια, πόντους, βραβεία κτλ, όταν ο χρήστης κάνει ένα combo από check-in σε μέρη. Ακόμα, το Wanderous επιτρέπει στο χρήστη να φυλάξει τις διαδρομές που έκανε για να τις μοιραστεί με φίλους ή να τις ξανακάνει στο μέλλον.

Η μίξη στοιχείων από διάφορα άλλα social networks όπως, foursquare, path, facebook, travel apps κτλ, σε μια πλατφόρμα όπως των δύο πιο πάνω applications έχει ως στόχο να πετύχει την παράδοση φιλτραρισμένης customize πληροφορίας σε κάθε χρήστη ξεχωριστά.

[via], [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.